Inquiry

Security code:

Captcha

Location

Stromfeld Aurél út 29-33.

With its large, contiguous green areas and highland air, the capital of Hungary deserves to be the favorite of those seeking to live an exclusive life. In addition, the Németvölgyi Residence is situated on a sloping plot – a rarity, even on the Buda side, with spectacular views of Gellert-hegy and many famous architectural sights of Pest.

Thanks to its unique infrastructure, the immediate neighborhood of Királyhágó tér and Böszörményi út offers an especially diverse range of possibilities. Everyday comfort and the ease of practical tasks are ensured by excellent educational institutes, as well as the numerous stores, banks and quality services in addition to the mall found in nearby proximity.

The BAH-csomópont and Déli pályaudvar is only a 2-minute drive by car. Those who prefer public transport can also easily reach many different parts of the city by various bus lines, metro and tram services from the interchange point.

There are bistros, restaurants and confectionaries with which unforgettable gastro experiences, cinemas and a community center await you with colorful cultural programs. In order to replenish the mind and body, there is a pool complex, premium fitness center, massage and spa and wellness programs.

Special offer

Hegyvidék
Bevásárlóközpont

3 minutes

Gesztenyés
kert

3 minutes

Budapesti Kongresszusi
Központ

2 minutes

BAH
Csomópont

6 minutes

The Building

A kitűnő lokáció mellett a lakóház egy építészetileg abszolút hiánypótló beruházás, hiszen a tervező a modern elemeket, a praktikumot és szerethetőséget egyaránt szem előtt tartotta a tervezés során.

Az épületek innovatív építészeti stílusban, exkluzív külső megjelenéssel emelik majd a környék patinás házainak hangulatát. A homlokzatokon megjelenő különböző színes üvegfelületek díszítik és teszik egyedivé az épületeket. Építészeti megjelenését tekintve modern, változatos tömegű épületek kapnak helyet benne. Egy épületen belül nincs két egyforma lakás, és minden szint különböző alaprajzot követ. Ez a szabadabb alaprajzi formálás jól berendezhető lakások kialakítását tette lehetővé, ezzel az alkalmazott építészeti eszközzel intimebb külső terek és izgalmasabb épületek jönnek létre.

A lakások személyre szabottan, a vevő igényeinek megfelelően kerülnek kialakításra. Konyhabútor, beépített exkluzív konyhagépekkel is az alapfelszereltségéhez tartozik. Az energia tudatosság jegyében első osztályú, 3 rétegű hő és hangszigetelt aluminium nyílászárók, mennyezeti hűtés/fűtés valamint hőszivattyúk kerülnek beépítésre. Az emeletmagas üvegfalak és a külső, elektromos árnyékolás biztosítja a leendő lakók számára a rugalmasságot a saját igényeiknek megfelelő benapozottság kialakítására. Mindemellett a lakások okosotthon előkészítéssel kerülnek átadásra leendő lakóik számára.

Nem csupán a belső tereket, de a lakások közvetlen és tágabb környezetének megalkotását is a kényelem és az igényesség jellemzi. Minden egyes lakáshoz privát, növénykazettával ellátott terasz, valamint egyes lakásokhoz saját kertrész is tartozik. Az épületek tetején pedig tetőkert kap helyet, szintén a helykihasználás, és a még zöldebb és élhetőbb környezet kialakításának jegyében.

A lakók az innovatív, modern formatervezésen felül az épületeket körülölelő ősfás kertet is élvezhetik, amely 6000 m2-en nyújt feltöltődést zöld környezetben. Ennek érdekében a tervezés során a zajvédelem kiemelt fontosságot kapott.

Továbbá az épület mélygarázsában parkoló és kerékpártároló kap helyet, ami szintén az itt lakók kényelmét szolgálja. Minden egyes lakáshoz vásárolható saját parkolóhely, illetve egyes lakások esetében akár két férőhely is biztosított. A tervezés során a környezettudatosság kiemelt szempont volt minden esetben, így az elektromos autókkal rendelkező tulajdonosok számára töltési lehetőség is rendelkezésre áll majd a lakóparkon belül.

Az épületek közvetlen környezete is sokszínű lehetőséget kínál. Bisztrók, éttermek és cukrászdák várnak felejthetetlen gasztroélményekkel, mozik és művelődési ház gondoskodnak a változatos kulturális programokról. A testi-lelki feltöltődésről uszodakomplexum, prémium fitness létesítmények valamint masszázs, spa és wellness programok gondoskodnak.

View our video

Our exclusive homes
are available

Everlasting panorama

Thanks to the unique features of the plot, the higher the level we move to, the broader the horizon gets, offering a breathtaking view to this stunning city.

6 000 sqm OF PARK

Adapting to the atmosphere of the district and the greenery, even the immediate surroundings of the estate stand for the proximity of nature: the building is encompassed by a lush and sophisticated park.

Balconies in every flat

During the design phase, we put a great emphasis on making it possible for every single resident to avoid compromises: all the apartments of Németvölgyi Residence have their own, private balconies.

Internal parking lot

For the comfort of its residents, the building is fitted with an exclusive garage.

Contact

Visit us – make an appointment with our sales experts
and let us help with personal advices in finding the right apartment for you.

Szilvia Fekete

Senior Sales Associate

+36 70 454 30 05
fekete.szilvia(at)biggeorge(dot)hu

Krisztina Sárfy

Senior Sales Associate

+36 70 454 30 20
sarfy.krisztina(at)biggeorge(dot)hu

SALES OFFICE: Bécsi Corner | 1025 Budapest, Szépvölgyi út 6.

OPENING HOURS: Mon-Fri: 9:00-19:00 | Saturday: 10:00-14:00 | By appointment

0 Inquiry