Németvölgyi Residence Németvölgyi Residence

Ajánlatkérés

Érdekel új fejlesztés a XII. kerületben, kérem értesítsenek az értékesítés indításakor!

Kérjük írja be az alábbi biztonsági kódot:

Captcha

Értékesítőink a kitöltés után felveszik Önnel a kapcsolatot!

Elhelyezkedés

Otthonok zöld környezetben, karnyújtásnyira a belvárostól

STROMFELD AURÉL ÚT 29-33. – 1. ütem / Németvölgyi út 41-45. – 2. ütem

Nem csupán autóval vagy tömegközlekedéssel, hanem gyalogosan is percek alatt elérhető a BAH csomópont és a Déli pályaudvar.

A mindennapok kényelmét és a praktikus teendők gondtalanságát kiváló oktatási intézmények, valamint a környéken és a közeli bevásárlóközpontokban megtalálható üzletek, bankok és színvonalas szolgáltatások biztosítják. Akár egy gyors brunch a Villa Bagatellben, akár egy reggeli úszás a MOM Sportban, mind kivitelezhető, hiszen mindez karnyújtásnyira található a Németvölgyi Residence-től.

Magyarország fővárosa hatalmas, összefüggő zöld területeivel és hegyvidéki levegőjével méltán kedvence a különleges életvitel híveinek. A Németvölgyi Residence pedig egy budai viszonylatban is kuriózumnak számító, lankás területen helyezkedik el, panorámával a Budai várra és Pest számos építészeti nevezetességére.

A Királyhágó tér és a Böszörményi út közvetlen szomszédsága egyedülálló infrastrukturális ellátottságával különlegesen sokszínű lehetőségeket kínál. A mindennapok kényelmét és a praktikus teendők gondtalanságát kiváló oktatási intézmények, valamint a környéken és a közeli bevásárlóközpontokban megtalálható üzletek, bankok és színvonalas szolgáltatások biztosítják.

A BAH csomópont és a Déli pályaudvar pedig mindössze két perc alatt elérhető autóval. A tömegközlekedést előnyben részesítők több buszjárattal, a csomópontokról pedig metróval és villamossal is könnyedén eljuthatnak a város legkülönbözőbb pontjaira. Bisztrók, éttermek és cukrászdák várnak felejthetetlen gasztroélményekkel, mozik és művelődési ház gondoskodnak a változatos kulturális programokról. A testi-lelki feltöltődésről uszodakomplexum, fitnesslétesítmények valamint masszázs, spa és wellness programok gondoskodnak.

Hegyvidék
Bevásárlóközpont

3 perc

Gesztenyés
kert

3 perc

Budapesti Kongresszusi
Központ

2 perc

BAH
Csomópont

6 perc

Az épületről

A kitűnő lokáció mellett a lakóház egy építészetileg abszolút hiánypótló beruházás, hiszen a tervező a modern elemeket, a praktikumot és szerethetőséget egyaránt szem előtt tartotta a tervezés során.

Az épületek innovatív építészeti stílusban, egyedi külső megjelenéssel emelik majd a környék patinás házainak hangulatát. A homlokzatokon megjelenő különböző színes üvegfelületek díszítik és teszik egyedivé az épületeket. Építészeti megjelenését tekintve modern, változatos tömegű épületek kapnak helyet benne. Egy épületen belül nincs két egyforma lakás, és minden szint különböző alaprajzot követ. Ez a szabadabb alaprajzi formálás jól berendezhető lakások kialakítását tette lehetővé, ezzel az alkalmazott építészeti eszközzel intimebb külső terek és izgalmasabb épületek jönnek létre.

A lakások személyre szabottan, a vevő igényeinek megfelelően kerülnek kialakításra. Konyhabútor, beépített magas minőségű konyhagépekkel is az alapfelszereltségéhez tartozik. Az energia tudatosság jegyében első osztályú, 3 rétegű hő és hangszigetelt aluminium nyílászárók, mennyezeti hűtés/fűtés valamint hőszivattyúk kerülnek beépítésre. Az emeletmagas üvegfalak és a külső, elektromos árnyékolás biztosítja a leendő lakók számára a rugalmasságot a saját igényeiknek megfelelő benapozottság kialakítására. Mindemellett a lakások okosotthon előkészítéssel kerülnek átadásra leendő lakóik számára.

Nem csupán a belső tereket, de a lakások közvetlen és tágabb környezetének megalkotását is a kényelem és az igényesség jellemzi. Minden egyes lakáshoz privát, növénykazettával ellátott terasz, valamint egyes lakásokhoz saját kertrész is tartozik. Az épületek tetején pedig tetőkert kap helyet, szintén a helykihasználás, és a még zöldebb és élhetőbb környezet kialakításának jegyében.

A lakók az innovatív, modern formatervezésen felül az épületeket körülölelő ősfás kertet is élvezhetik, amely 6000 m2-en nyújt feltöltődést zöld környezetben. Ennek érdekében a tervezés során a zajvédelem kiemelt fontosságot kapott.

Továbbá az épület mélygarázsában parkoló és kerékpártároló kap helyet, ami szintén az itt lakók kényelmét szolgálja. Minden egyes lakáshoz vásárolható saját parkolóhely, illetve egyes lakások esetében akár két férőhely is biztosított. A tervezés során a környezettudatosság kiemelt szempont volt minden esetben, így az elektromos autókkal rendelkező tulajdonosok számára töltési lehetőség is rendelkezésre áll majd a lakóparkon belül.

Az épületek közvetlen környezete is sokszínű lehetőséget kínál. Bisztrók, éttermek és cukrászdák várnak felejthetetlen gasztroélményekkel, mozik és művelődési ház gondoskodnak a változatos kulturális programokról. A testi-lelki feltöltődésről uszodakomplexum, prémium fitness létesítmények valamint masszázs, spa és wellness programok gondoskodnak.

Tekintse meg videónkat

Elérhető otthonaink

Örök Panoráma

A telek adottságainak köszönhetően az épület szintjein fentebb haladva egyre szélesebb horizonttal tárul elénk a város gyönyörű látványa.

6 000 m2 park

A kerülethez és a zöldövezethez illeszkedve a lakópark közvetlen környezete is a természetközeliséget sugározza: az épületet egy közel 6000 m2-es, igényesen kialakított park öleli körbe.

Terasz minden lakáshoz

A tervezés során nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy egyetlen lakónak se kelljen kompromisszumot kötnie: a Németvölgyi Residence minden lakásához saját terasz tartozik.

Teremgarázs

Az itt lakók kényelme érdekében az épülethez önálló teremgarázs tartozik.

2905 Tervezett lakások
1051 Épülő lakások
 
3362 Eladott lakások
2600 Átadott lakások

Kapcsolat

Jöjjön el hozzánk, kérjen időpontot értékesítőinknél, hogy személyesen
segíthessünk kiválasztani az Önnek legjobban megfelelő lakást!

Fekete Szilvia

Vezető értékesítő

+36 70 454 30 05
fekete.szilvia(at)biggeorge(dot)hu

Sárfy Krisztina

Vezető értékesítő

+36 70 454 30 20
sarfy.krisztina(at)biggeorge(dot)hu

ÉRTÉKESÍTÉSI IRODA: Bécsi Corner, 1025 Budapest, Szépvölgyi út 6. I. emelet

NYITVA TARTÁS: H-P: 9:00-18:00 | Szombat: 09:00-14:00 | Előre egyeztetett időpontban

0 Ajánlatkérés
Facebook Youtube Instagram LinkedIn