Németvölgyi Residence Németvölgyi Residence

  • Átadott projektjeink
     
 

Broadway Residence

A Broadway Residence Budapest szívében, a VII. kerületi Csányi utcában hívogatja mindazokat, akik számára a stílus és a minőség az ingatlan és a környezet tekintetében egyaránt fontos.

A terület a főváros egyik legdinamikusabban fejlődő részén található, ahol a történelem és az innováció találkozása valóban különleges, semmi máshoz nem hasonlítható hangulatot kölcsönöz a városrésznek. A Broadway Residence-től karnyújtásnyira található színházak és múzeumok, a „Pesti Broadway” igényes mulatói, a Liszt Ferenc tér elegáns vendéglői, a turisták és helybeliek körében egyaránt rendkívül népszerű Gozsdu Udvar, a nemzetközi hírű romkocsmák, az új, zeneileg is sokszínű szórakozóhelyek, valamint a környék modern éttermei, a hagyományos, házias kifőzdék, a Körúton pedig a gyorséttermek széles választéka is mind hozzájárulnak ehhez.

A Broadway Residence Budapest VII. kerületében, a Csányi utcában kínál minőségi alapanyagokból készült, modern és stílusos lakókörnyezetet. A hatszintes, lifttel felszerelt társasházban 57 lakás kerül átadásra, amelyek 28 és 77 nm közötti méretben elérhetőek.

Bár lakásaink 100%-a vevőre talált már, a földszinten kialakításra kerülő üzlethelyiségek még várják leendő tulajdonosaikat.

Garibaldi 4

A Garibaldi 4. luxusingatlan Budapest pénzügyi negyedének szívében helyezkedik el, a Parlament és a Duna-part szomszédságában. A kiváló megközelíthetőséget a 2-es metró, valamint az épület közvetlen közelében megtalálható busz- és villamosvonalak biztosítják.

A Biggeorge Property City Collection sorozatának első tagja a teljeskörű átalakítási és felújítási munkálatok befejezése után 2009-ben került átadásra. Az eredetileg bankszékháznak tervezett épület a környező házakkal egyidőben, 1904-ben készült, Hubert József tervei alapján. A felújított szintek és a ráépített emeletek egyszerre hordozzák magukon a régmúlt és a kortárs idők építészetének stílusjegyeit. Megőrizve az eredeti, impozáns ornamentikát, a hajdani állapotba visszaállított kőlépcsőházakat és folyosókat, a részleteiben kidolgozott kovácsoltvas elemeket, a hatalmas ablakokat és a lenyűgöző belmagasságot, az ingatlan az egyszerre elegáns és modern életvitel méltó színhelye.

Sasad Liget 1

A cég nagyszabású, több ütemben megvalósuló lakófejlesztést indított a XI. kerületi Beregszász úton. A fejlesztő és a tervező, Zobóki Gábor szándéka és a terület beépítettségi aránya lehetővé tette, hogy a környező családi házas utcákhoz alkalmazkodva a kertvárosi jelleg megőrzése az új épületek, közterek kialakításakor is megmaradjon.

A Sas-hegytől délnyugatra fekvő lankás dombhát – Sasad – kertvárosi lakóövezetében, a Beregszász, a Rodostó és a Nagyszeben utca által határolt, több mint 13 hektáros területen valósult meg a beruházás első üteme. A lakóházak között hatalmas, mintegy 3500 négyzetméteres park áll a lakók rendelkezésére. A 2008-ban átadott, 5 különálló épületben összesen 215 lakás került kialakításra.

Sasad Liget 2

A Sasad Liget második ütemét a fejlesztő és a tervező, Óbuda Építész Stúdió a nagy sikert aratott első ütem koncepciójával összhangban tervezték meg. A beépítettségi arány és a hatalmas összefüggő zöld területek aránya ebben az ütemben is a természetközeli, kertvárosias jelleg megőrzését szolgálták.

A közel 13 hektáros terület szín- és formavilága tekintetében a megújulás volt a vezérelv, s olyan beépítési terv került kialakításra, amely a lehető legnagyobb mértékben alkalmazkodik a környezet adottságaihoz. A 2011-ben átadott lakóépület együttesben, összesen 275 ingatlan került átadásra.

Bécsi Corner

A 2009 derekán befejeződött építkezés és átalakítás során mintegy 7.300 m2, a legmagasabb műszaki igényeket is kielégítő iroda, valamint közel 3.000 m2 vendéglátó és kereskedelmi terület épült fel. A védett műemléki épületek homlokzatainak és főbb stílusjegyeinek maradandó értékként való megőrzése mellett a kor elvárásaihoz igazodó belső kialakítást, valamint a magas színvonalú gépészeti technológiák testreszabhatóságot biztosító szempontjait is szem előtt tartottuk. A tulajdonos és az üzemeltető egyaránt kiemelt figyelmet fordít a környezettudatos technológiák és eljárások alkalmazására, valamint az épület műszaki tartalmának fenntartására, folyamatos korszerűsítésére.

Az épületegyüttes legmarkánsabb tagja a múlt századi iskolaépület, amely klasszicista homlokzatával az egész tér látképét erőteljesen meghatározza. Mögötte, a Bécsi út felőli oldalon bújik meg a háromszázéves, kétemeletes barokk Serház, amely a restaurálási munkálatoknak köszönhetően végre ismét hajdani fényében pompázik. Mellette egészen a Sajka utcáig hagyományos, földszintes óbudai házak állnak, amelyek az irodaház átépülésével együtt szintén megújultak. A küllemében a régebbi épületek vezérvonalaihoz igazodó új irodaszárny a Lajos utca Sajka utca felőli oldalán épül meg. A házakkal körbevett területen a huszadik század fordulójának Óbudáját idéző belső tér kínál kiváló kikapcsolódási lehetőséget a pihenésre vágyóknak.

A fejlesztés sikerét igazolja, hogy számos jelentős hazai és nemzetközi vállalkozás választotta székhelyéül. Így irodabérlőink között megtalálható az Audi Hungária, Biggeorge Holding, az Otthon Centrum és a LEGO, míg kereskedelmi és vendéglátó egységeink jelenleg a Budapest Bank, a Drogerie Markt, a Vapiano és a Chef Parade használatában állnak.

A Bécsi Corner 2010-ben a XII. Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázaton elnyerte a Magyar Ingatlanszövetség különdíját, 2011-ben a FIABCI Nemzetközi Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázatán pedig első helyezést ért el műemléki kategóriában.

Parkway Offices

A Parkway Irodaház Budapest egyik legdinamikusabban fejlődő területén, a Könyves Kálmán körúton, a város egyik legnagyobb egybefüggő zöldterületének szomszédságában helyezkedik el. A Népliget mellől gyorsan és egyszerűen elérhető mind a belváros, mind pedig a Ferihegyi repülőtér, valamint az M5-ös és további autópályák is. A 3-as metróvonal, az 1-es villamosjárat és a Volánbusz pályaudvar közelségének köszönhetően a Parkway Irodaház emellett a tömegközlekedést előnyben részesítőknek is kedvez.

A környék a Váci út mellett Budapest másik híresen dinamikusan fejlődő irodapiaci folyosólya. Az elmúlt években itt talált új székhelyére a Magyar Államvasutak, az Allianz és a Magyar Telekom is, emellett számos bériroda fejlesztés valósult meg, illetve áll előkészítés alatt.

A két ütemben, 26.300 négyzetméteren megvalósított, 2009 közepén átadott „A” kategóriás irodaház a legmagasabb minőségi elvárásokat is kielégíti. A tervezés során az emberközpontú, élhető és élvezhető terek kialakítása volt az elsődleges szempont. Az átgondolt alaprajz és a funkcionális térszervezés számtalan lehetőséget biztosít a bérlők számára. Az épület műszaki paraméterei rendkívül nagy ültetési sűrűséget engednek, de lehetővé teszik a szellős, tágas belső irodák kialakítását is: mindenki a saját igényei és szükségletei szerint, rugalmasan alakíthatja ki irodáit egy szinten belül, 200-tól akár egészen 3500 m2-ig. A legkorszerűbb technológia mellett egyedi megjelenést és letisztult formavilágot képviselő épület a legmagasabb szintű szolgáltatásokat vonultatja fel. Az üveghomlokzat a légies hatásért felel, a padlótól a mennyezetig húzódó üvegfelületek pedig szabad kilátást biztosítanak az itt dolgozóknak.

A Parkway Irodaházat a projekt befejezését követően a Raiffeisen Ingatlan Alap vásárolta meg a fejlesztőtől.

Audi Logisztikai Park

Az AUDI Hungária győri tevékenységének bővítése egy önálló, az AUDI előírásainak megfelelő, gyárterületen kívüli logisztikai központ megvalósítását tette szükségessé. A beruházást az AUDI Hungária igényei alapján, testreszabott fejlesztés keretében az A-K Építőipari Kft. és a Biggeorge Property Zrt. vegyesvállalata valósította meg, majd adta az AUDI Hungária használatába, hosszú távú bérleti szerződés alapján.

A győri ipari parkban 22 hektáron összesen mintegy 74.000 m2 bérbeadható alapterületen elhelyezkedő épület átadására a hosszas tendereztetést, valamint a rendkívül feszített tempójú kivitelezést követően 2013 nyarán került sor. A közvetlen vasúti kapcsolattal rendelkező, elsősorban a járműgyár működését biztosító logisztikai központ üzemeltetési feladatait a Panopa Logistik látja el.

A projekt finanszírozó partnere az Unicredit Bank Hungary.

A beruházást 2014 folyamán tulajdonosai az AUDI Hungária részére értékesítették.

Kapcsolat

Jöjjön el hozzánk, kérjen időpontot értékesítőinknél, hogy személyesen
segíthessünk kiválasztani az Önnek legjobban megfelelő lakást!

Fekete Szilvia

Vezető értékesítő

+36 70 454 30 05
fekete.szilvia(at)biggeorge(dot)hu

Sárfy Krisztina

Vezető értékesítő

+36 70 454 30 20
sarfy.krisztina(at)biggeorge(dot)hu

ÉRTÉKESÍTÉSI IRODA: Bécsi Corner, 1025 Budapest, Szépvölgyi út 6. I. emelet

NYITVA TARTÁS: H-P: 9:00-18:00 | Szombat: 09:00-14:00 | Előre egyeztetett időpontban

0 Ajánlatkérés
Facebook Youtube Instagram LinkedIn