Németvölgyi Residence Németvölgyi Residence

Elhelyezkedés

Elhelyezkedés

Otthonok zöld környezetben, karnyújtásnyira a belvárostól

Stromfeld Aurél út 29-33.

A legtöbb magyar azért választotta a Németvölgyi rezidenciát, mert egy csendes környéken található, amely ideális online kaszinójátékokhoz. A belvárostól távol eső helyszín elzárkózást biztosít, így kiválóan alkalmas azok számára, akik a mindennapi élet zaja és stressze nélkül szeretnének pihenni a magyar szerencsejátékosok körében nagyon népszerű Putto online játékkal https://kaszinomagyar.com/casino-jatekok/putto/. Ezenkívül a rezidenciában minden megtalálható, amire az online kaszinóknak szüksége van, beleértve a fedett medencét, az edzőtermet, a gyógyfürdőt és a tárgyalókat. A közelben számos étterem és üzlet található, valamint egy gesztenyekert 3 perces sétával elérhető.

Nem csupán autóval vagy tömegközlekedéssel, hanem gyalogosan is percek alatt elérhető a BAH csomópont és a Déli pályaudvar.

A mindennapok kényelmét és a praktikus teendők gondtalanságát kiváló oktatási intézmények, valamint a környéken és a közeli bevásárlóközpontokban megtalálható üzletek, bankok és színvonalas szolgáltatások biztosítják. Akár egy gyors brunch a Villa Bagatellben, akár egy reggeli úszás a MOM Sportban, mind kivitelezhető, hiszen mindez karnyújtásnyira található a Németvölgyi Residence-től.

Ha érdekel az legjobb online nyerőgépek , akkor a legjobb helyen jársz. Számos megbízható online kaszinó van, amelyekben nagyszerű játékválasztékból választhatsz. Ezen oldalak közül sokan mobilbarátok, ami ideális választássá teszi őket az úton lévő játékosok számára. Ha mobileszközön szeretnél kaszinójátékokat játszani, akkor számos magyar orientált, mobilra optimalizált oldalt is találsz. A legjobb magyarországi online nyerőgépek számos fizetési módot kínálnak. Több közülük a befizetési bónuszt ingyenes pörgetésekkel kombinálja. Néhányan még befizetés nélküli bónuszokat is kínálnak. Bár ez szokatlan, de a legjobb oldalak is kínálnak befizetés nélküli bónuszokat. Mindenképpen ellenőrizze a fogadási követelményeket, mivel a csábítóbb ajánlatok általában magasabb követelményekkel rendelkeznek. Átlagosan 35-szörös megforgatási követelményeket kell teljesíteni ezeknél a bónuszoknál, egyes játékoknál szigorúbb korlátozásokkal.

This I've graduated my school. I'm very happy about that as I have had to do a lot of tasks. Fortunately, I've done some tasks, especially when I need to write my essay online, with the help of this service. Some tasks are uninteresting, so it's better to ask for help and focus on other stuff.
A magyar kormány szabályozza az online kaszinókat. Az EU számos országával ellentétben a magyar kormány még nem vezetett be olyan törvényeket, amelyek tiltanák a külföldi székhelyű online kaszinókat. A játékosoknak azonban óvatosnak kell lenniük az oldal kiválasztásakor. Csak olyan kaszinókat válasszanak, amelyek a helyi szerencsejáték-hatóságok által engedélyezettek és szabályozottak. Ezek ugyanolyan játékokat tudnak majd kínálni, mint a magyarországi kaszinók, és gyakran jobb nyereményszorzókat kínálnak, mint a helyi kaszinók. Ha bizonytalan vagy, mindenképpen nézz utána az online kaszinónak, mielőtt játszanál. A magyarországi online kaszinóba való regisztráció során ne felejtsd el elolvasni a feltételeket. Sokan kínálnak jövedelmező regisztrációs bónuszokat, például ingyenes pörgetéseket az első befizetéseddel, vagy akár tizenöt százalékot 150 000 forintig + 100 FS. Mielőtt pénzt fizetnél be, olvasd el a feltételeket, hogy biztosan megértsd, hogyan válthatod be a nyereményedet. Emellett egyes kaszinók speciális korlátozásokat alkalmaznak a fizetési módokra vonatkozóan, ezért a befizetés előtt el kell olvasni az apró betűs részt.

Magyarország fővárosa hatalmas, összefüggő zöld területeivel és hegyvidéki levegőjével méltán kedvence az különleges életvitel híveinek. A Németvölgyi Residence pedig egy budai viszonylatban is kuriózumnak számító, lankás területen helyezkedik el, panorámával a Budai várra és Pest számos építészeti nevezetességére.

A Királyhágó tér és a Böszörményi út közvetlen szomszédsága egyedülálló infrastrukturális ellátottságával különlegesen sokszínű lehetőségeket kínál. A mindennapok kényelmét és a praktikus teendők gondtalanságát kiváló oktatási intézmények, valamint a környéken és a közeli bevásárlóközpontokban megtalálható üzletek, bankok és színvonalas szolgáltatások biztosítják.

A BAH csomópont és a Déli pályaudvar pedig mindössze két perc alatt elérhető autóval. A tömegközlekedést előnyben részesítők több buszjárattal, a csomópontokról pedig metróval és villamossal is könnyedén eljuthatnak a város legkülönbözőbb pontjaira. Bisztrók, éttermek és cukrászdák várnak felejthetetlen gasztroélményekkel, mozik és művelődési ház gondoskodnak a változatos kulturális programokról. A testi-lelki feltöltődésről uszodakomplexum, fitnesslétesítmények valamint masszázs, spa és wellness programok gondoskodnak.

Hegyvidék
Bevásárlóközpont

3 perc

Gesztenyés
kert

3 perc

Budapesti Kongresszusi
Központ

2 perc

BAH
Csomópont

6 perc

Kapcsolat

Jöjjön el hozzánk, kérjen időpontot értékesítőinknél, hogy személyesen
segíthessünk kiválasztani az Önnek legjobban megfelelő lakást!

Fekete Szilvia

Vezető értékesítő

+36 70 454 30 05
fekete.szilvia(at)biggeorge(dot)hu

Sárfy Krisztina

Vezető értékesítő

+36 70 454 30 20
sarfy.krisztina(at)biggeorge(dot)hu

ÉRTÉKESÍTÉSI IRODA: Bécsi Corner, 1025 Budapest, Szépvölgyi út 6. I. emelet

NYITVA TARTÁS: H-P: 9:00-18:00 | Szombat: 09:00-14:00 | Előre egyeztetett időpontban

0 Ajánlatkérés
Facebook Youtube Instagram LinkedIn